ERZURUM / TEKMAN - Gökoğlan Ortaokulu

Gökoğlan Ortaokulu

GÖKOĞLAN MAH. GÖKOĞLAN KÜME EVLERİ NO 78/2 TEKMAN / ERZURUM
Vizyon
Öğrencilerimizi ve yöre halkını geleceğe hazırlamak,karşılaşılan güçlükler karşısında yılmamayıçözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak,teknolojik imkanları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde ki tüm bireylere tanıtmak ve aktif bir şekilde kullanmalarına yardımcı olmaktır.
Misyon
Bütün öğrencilerimizin öğrenme eksikliklerini gidermek,onların bilgili, becerili ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21.yy gelişen ve değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazandırmak için varız.
Başarılar
1) 2011-2012 eğitim öğretim yılında Suşar bölgesinde yapılan bilgi yarışmalarında 3,5,6 ve 8. sınıflarda birincilik, 4. ve 7. sınıflarda ikincilik başarısı. 2) 2012-2013 eğitim öğretim yılında Erzurum genelinde yapılan öğretmenler arası satranç yarışmasında İngilizce öğretmenimizin üçüncülük başarısı 3) 2020 yılı LGS sınavında okulumuz ilçe genelinde birirnci olmuştur.
Ulaşım
Köyümüzde lojmanlar bulunmaktadır. İlçeye geliş gidiş köy minübüsleri ve öğretmenlerimizin araçlarıyla sağlanmaktadır. Kış şartları zor olduğu için köyde kalınmaktadır.
Köyün altyapısı mevcuttur. 150 hane bulunmaktadır.
Köyümüz ilçeye 38 km il merkezine 120 km uzaklığındadır.